Malinbs -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Antrekk 14.01.2013Fikk ikke bildene før nå , men her er antrekket fra igår. Hva syntes dere ?♥

 • 00:02  Godt nytt år alle mine søte lesere !♥

 • Desember  Heia dere ! Jeg vet ikke er noe flink å blogge , men jeg har ikke så mye insprasjon nå. Nå er jo det endelig desember, da blir det kanskje litt mer blogging frammover.

  Jeg elsker julen. Er så koselig♥ Jeg slenger med et bilde av meg å sofie jeg , siden jeg ikke har tatt noen bilder,hihihi.

  I morgen kommer Marie, så det blir jo kjekt. Bloggen hennes herherher.

  Hun skal være her nesten hele uken♥


  Q: Ønsker dere noe spesiellt til jul?

  PussPuss - Malin

 • Family  Heeia dere ! Nå er Marie og Mathilde her med meg. Søskenbarna mine. I dag får vi masse familie besøk. Det skal bli koselig å se alle igjen♥

  Marie og Mathilde har jo overnattet med meg i natt så hele helgen har jeg vært med dem. Det har vært supert. Marie har jo også blogg, så de som vil kan sjekke den Her! 

  Det er hun på bilde nedenfor :)

  Q: Hva har du gjort i helgen ? 

  PussPuss - Malin

 • Nelly <3  Endelig helg!! <33

  Jeg har ikke hatt så mye å gjøre, så jeg har kikket litt på nelly, og sett noen fine ting jeg vil vise!

   

  Jakke 699 ,-

   

  Genser 2049 ,-

   

  Converse sko 699 ,-

   

   

  Hva synes du?

   

   

   

  PussPuss - Malin

 • celebration  Hei søte ♥ Nå sitter jeg, Sofie og Stine og koser oss! Jeg og Stine feiret bursdagen våres idag, noe som var kjempekoselig. Fikk meg mye fint som jeg kommer til og vise i eget innlegg senere! Er ganske sent nå, så legger bare ut noen bilder! Samme som Sofie la ut på bloggen siden vi delte kamera den kvelden.

  PussPuss - Malin

 • tirsdagskos  Hejhej søte!!

  Idag har jeg absolutt ingenting og blogge om - akkurat dette som er mitt problem! Det blir jo aldri blogging, fordi jeg føler det blir kjedeligt for dere og bare lese oppdateringer på hvordan dagen min har vært. MEN det ser ut som det er det alle andre gjør så .. jeg har vært med Sofie, Niklas og Eilin idag. Vi hadde jo store planer om å fortsette med videobloggene, men det skjedde jo aldri! Vi kom så langt som å sette frem kameraet, og det var vel det. Håper vi får gjort noe på Torsdag ihvertfall!! Innholdsrik dag... hehe ♥

  Har du gjort noe spennende idag?

  PussPuss - Malin


   

 • fail  Haha! her har dere en video jeg og Sofie laget igår - eller vi skulle jo egentlig lage en i sminkemappa mi video men det skjedde aldri. Sånn går det hver gang!! ♥

  PussPuss - Malin
 • my girl  Nå er jeg hjemme hos Sofie!! Vi driver og lager videoblogger - det gååår ikke. Vi får latterkrampe hver gang en av oss må være serriøse! Blir mest sannsynlig til bloggen til Sofie, men jeg kommer til å legge ut videoene her også ♥ Så stay tuned!!

  Vil dere at jeg skal legge ut videoene her?

  PussPuss - Malin 

 • I love you wedensday  Heeii♥ Er så utrolig dårlig til å oppdatere. Idag har jeg vært med en venninde , i morgen er det nemlig en som har bursdag.

  Blir så gøyt♥ Nå har jeg tatt på meg joggebuksa og satte meg ned og sitter å ser på tv. Sofagris♥  Skal prøve å legge ut flere innlegg framover.

  Q : Noe dere vil ha på bloggen ? Video, antrekk,,tips, hår, sminke ?

  PussPuss - Malin • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits